Book & NL Press

Moeders als Leiders (1+1 gratis)

(EN)Mothers as leaders

Press

Dit boek zit vol interessante perspectieven op leiderschap en ouderschap. Of je nu zelf kinderen hebt of (nog) niet, de verhalen van de geïnterviewde vaders en moeders inspireren en zetten je aan het denken over je eigen leven, de keuzes die je maakt en hoe je jezelf opstelt. De vragen in het boek stimuleerden me om te reflecteren op hoe ik mijn leven inricht, zowel werk als privé. En het leest fijn weg. Daarom zou ik het boek aanraden.

Lydwine Janssen, The Netherlands

“Not only did I get to read this wonderful book, but I also was lucky enough to join one of Steliana’s sessions on Dare to Dream. As an aspiring leader, this book gave me the perspective that leadership is something that must embraced as it comes. There is not one story that is the same in her book, yet all the mothers are a great example of leadership. Knowing that I have my own path to carve and that I need to ready to receive the gifts in life from marriage, to children to a wonderful workplace makes me feel grateful.

Thank you Steliana for this wonderful perspective and being an example that dreams do come true.

Carolina Diaz, United States

Hoewel ik zelf geen moeder ben, heb ik enorm genoten van dit boek. Zoals uit het boek wordt geciteerd, hebben we tenslotte allemaal moeders en na het lezen van dit ontroerende boek word ik geïnspireerd om mijn eigen moeder te interviewen en erachter te komen wie ze was voordat ik moeder werd. Steliana bevat vragen die je jezelf en je moeder moet stellen tijdens je reis om jezelf en haar beter te ontdekken. Ik weet dat de titel moeders zegt, maar dit boek is een must voor mannen, vrouwen, moeders, vaders en mensen die geen ouders zijn.

Hedda Chester, The Netherlands

I truly enjoyed the book and related so much to the inspiring stories shared in there. It is a great read and I’ve actually found new insights each time I’ve re-read a story. Being a working mom this spoke right to my heart.

Y M Khanbhai, United States

Moeders als Leiders

In het boek ‘Moeders als Leiders’ wordt de levenswijsheid en ervaring van 20 krachtige, inspirerende moeders, vaders en leiders beschreven. Hun pakkende verhalen zijn geschreven met humor en eerlijkheid. Ondanks de vele uitdagende situaties waarin het leven hen terechtbracht, ontwikkelden zij zich als echte leiders en veranderden zij op een positieve manier de levens van hun naasten. Naast inspirerende verhalen bevat dit boek vragen en opdrachten waarmee de lezer zelf aan de slag kan gaan, om vanuit zelfinzicht de regie te nemen op zijn of haar eigen leven.

Boek Lancering bij Paagman Den Haag

Op woensdag 29 januari 2020 was Steliana van de Rijt om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) om haar nieuwe book “Mothers as Leaders” te lanceren. Tijdens de avond heeft ze haar boek presenterd en signerd. 

Radio

Als je een idee wilt krijgen van de #Daretodream boodschap voor gelukkige moeders en het boek, bekijk dan mijn Podcast interview met #hereinholland online radio voor expats.

 

Krant

Voor de lancering van de Nederlandse versie zijn Moeders als Leiders, Steliana en het boek opgenomen in een artikel in de AD Haagse Courant. Lees de artikel in De Wassenaarse krant hier.

Fundraising Evenement

Op 17 december 2019 schonk Steliana via boekverkoop 300 euro aan stichting Mommaluv via het Shell crowdfundingportaal voor medewerkers.